Indoor & Outdoor Programok

Indoor & Outdoor Programok

Indoor programjaink

Wellness mozi

Akár 30 – 35 fő részére, ahol a medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Nem elég, hogy szép, elegáns és csuda jó, de a hangulat akár személyre is szabható. Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot, vagy bármilyen hangulatképet, ami páratlan élményt nyújt a közös kikapcsolódáshoz.


Főzzük össze a csapatot!

Közös csapatépítő főzőprogram, amely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolására. Koreai ételkülönlegességeinkből, eredeti receptek alapján szakácsunk segítésével készülnek az ételek.


Exkluzív vacsora

Bor- vagy pálinkakóstoló, koreai pálcikás vacsora autentikus különtermünkben – különleges gasztronómiai élmény kollégáival.


Casino Est

Rendezzék meg saját kaszinó estjüket!
Próbálják ki szerencséjüket egy kellemes vacsora utáni kötetlen beltéri program keretében, mely során jobban megismerhetik egymást a résztvevők, és közben remekül szórakozhatnak. Partnereinknél elérhető több típusú asztal, így például rulett-, kocka-, black jack- és pókerasztal is.


Önök és a csokigyár

Egy gyermekkori álom válik valóra a program során. A résztvevők egy szempillantás alatt egy igazi kézműves csoki-manufaktúrában találják magukat. A program során megismerik a bonbonkészítés alapjait, és elkészítik saját remekeiket.


Natúrkozmetikum készítő workshop

Virágszirmok, illatos olajok, természetes összetevők és egy kis varázslat. A végeredmény pedig egy különleges, saját készítésű natúrkozmetikum válogatás, melyet minden résztvevő hazavihet. Az elkészített kozmetikumok férfiak körében is közkedveltek.


Élményfestés

Ez a programunk a kreatív, nyugodt kikapcsolódás, az alkotás és a garantált sikerélmény különleges egyvelegét ígéri a résztvevőknek. Lágy zene, finom borok és gyönyörű festmények, amiket művészeti instruktor segítségével lépésről lépésre alkothatnak meg. A részvételhez nem kell született művésznek lenni, mindenkinek sikerülni fog.


Filmforgatás

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők fantáziája szabadon szárnyalhat. Rengeteg vicces helyzet adódik a program során, melyeket visszanézve újra élhetnek a résztvevők.

Outdoor programjaink

Sárkányhajózás a Duna holtágán

Evezzenek egy hajóban! Ez a 10-20 fős legénység befogadására képes hajócsoda, hihetetlen sebességre képes, ha mindenki beleadja magát az evezésbe. Ritmus és együttműködés a lelke ennek a sárkánynak. A sárkányhajózás az egyik legnagyobb élményt adó, a legegyszerűbben elsajátítható, és a leghatékonyabb csapatépítő programok egyike.


Indián kenuzás

Egy kenuban mindenki számára akad tennivaló, ezért a vízitúra kitűnő lehetőség a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a beszálláshoz, a manőverek végrehajtásához, ahol a résztvevők kormányozzák a hajókat. Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy játék során a Duna meseszép holtágán!


GPS-es kalandtúra

A túra során a csapatoknak Gps-készülék segítségével kell tájékozódniuk a vadregényes rácalmási Nagy-szigeten: az előre elhelyezett logikai feladatokat kell megtalálniuk és menet közben megoldaniuk. A feladat időre megy, s az a csapat lesz a győztes, amelyik a megadott időn belül a több feladatot helyesen megoldja.


Kürtőskalács sütés

Ez a programunk az illatok és az ízek kavalkádjáról szól. A leghidegebb téli napot is felmelegíti a frissen sült, gőzölgő kürtőskalács, melyet igazi fesztiválhangulatot idéző kalácsos bódéban készíthetnek el saját kezűleg. A munkafolyamatot illatos sült gesztenyével és ízletes forralt borral igyekszünk támogatni, hogy könnyebben hozzák meg a nehéz döntést: Diós, kókuszos vagy fahéjas?


Lézerharc

A legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül. A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részük a résztvevőknek, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatnak is a másik csapat ellen.


Tutajépítés

A nyári csapatépítések egyik legizgalmasabb programja a tutajépítés. A trénerek rendelkezésre bocsájtják az eszközöket, alkatrészeket, melyekből a csapattagoknak közös munkával kell használható tutajt megalkotniuk, majd együttesen vízre szállniuk.

Ajánlatkérés

Váratlan hiba