Örülünk, ha vendégeink úgy távoznak, hogy már tudják is, mikor térnek vissza hozzánk. Ehhez a barátságos szoba, kényelmes ágy, kiváló gasztronómia és teljes kikapcsolódást kínáló Wellness mellett további változatos, különleges programokat kínálunk. Aktívat és szórakoztatót, kint vagy bent, csendeset és nyüzsgősebbet. Mindenki választhat vérmérséklete szerint.


Wellness szauna kaland

Szállodánk hétfőnként „hétindító” szauna szeánszokat szervez külsős vendégek részére. Látogassanak el hozzánk, és kezdjék a hetet testileg-lelkileg felfrissülve. Szauna szeánszok időpontjai: 17:00, 18:00, 19:00. A limitált számú férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges a +36-25/507-817-es telefonszámon vagy az info@jankovichhotel.hu email címen.

Rácalmási Szigetfutás – 2020. június 21.

2021-ben immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Rácalmási Szigetfutás. Várunk mindenkit szeretettel 2021. június 21-én, egy kellemes kocogásra festői környezetben, árnyas fák közt és a csillogó Duna mellett.

A verseny résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítunk szobaárainkból a verseny idejére.

SVÉT 12.0 Sopron – 2020. szeptember

A Stílusos Vidéki Éttermiség hagyományos éves közönségtalálkozójának az idei évben a soproni Erhardt Étterem ad otthont. Részletek hamarosan.

„Gasztro-kaland” – Esték az ízek birodalmában…

Egy igazán jó vacsora is tovább fokozható! Ínycsiklandó tematikus, sokfogásos vacsorákkal várjuk a gasztronómia iránt érdeklődő vendégeinket havi rendszerességgel!

részletek

Fesztiválok, látnivalók

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület szervezésében évente két hétvégén megannyi program, koncert, kiállító tölti be a kúria parkját. A Rácalmási Tökfesztivál és a tavaszi Almavirágfesztivál mára országos hírre tett szert.

részletek

Aktív turizmus, sportok

Szaunázás előtt mozogna egy jót? Már készítjük is elő Önnek kerékpárunkat, vagy Nordicwalking botunkat, vagy kajakkal kínáljuk. A Nagysziget tanösvénye, szigetvilága, a Duna-part nyugalma várja Önt.

Indián kenuzás a meseszép Holtágon

A nap süti a hátunkat, a szél borzolja hajunkat, a vízipisztoly és a fröcskölő családi bajnokság elmaradhatatlan! Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy kenu-túra során a Duna meseszép holtágán!

(A program előzetes egyeztetést követően, külön térítés ellenében vehető igénybe.)

Következő eseményeink:

Hamarosan