Örülünk, ha vendégeink úgy távoznak, hogy már tudják is, mikor térnek vissza hozzánk. Ehhez a barátságos szoba, kényelmes ágy, kiváló gasztronómia és teljes kikapcsolódást kínáló Wellness mellett további változatos, különleges programokat kínálunk. Aktívat és szórakoztatót, kint vagy bent, csendeset és nyüzsgősebbet. Mindenki választhat vérmérséklete szerint.


„Gasztro-kaland” – Esték az ízek birodalmában…

Egy igazán jó vacsora is tovább fokozható! Ínycsiklandó tematikus, sokfogásos vacsorákkal várjuk a gasztronómia iránt érdeklődő vendégeinket havi rendszerességgel!

részletek

Fesztiválok, látnivalók

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület szervezésében évente két hétvégén megannyi program, koncert, kiállító tölti be a kúria parkját. A Rácalmási Tökfesztivál és a tavaszi Almavirágfesztivál mára országos hírre tett szert.

részletek

Aktív turizmus, sportok

Szaunázás előtt mozogna egy jót? Már készítjük is elő Önnek kerékpárunkat, vagy Nordicwalking botunkat, vagy kajakkal kínáljuk. A Nagysziget tanösvénye, szigetvilága, a Duna-part nyugalma várja Önt.

Indián kenuzás a meseszép Holtágon

A nap süti a hátunkat, a szél borzolja hajunkat, a vízipisztoly és a fröcskölő családi bajnokság elmaradhatatlan! Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy kenu-túra során a Duna meseszép holtágán!

(A program előzetes egyeztetést követően, külön térítés ellenében vehető igénybe.)

Következő eseményeink:

Hamarosan