Masszázsok, arc- és testkezelések

Masszázsok, arc- és testkezelések

Kényeztető masszázsok

Relaxációs és frissítő masszázsaink kínálatában mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő testi-lelki megújulást.

Thalion kezelések

“Algák szívéből eredő szépség” Merüljön el az óceán szívében, hogy hosszantartóan érezze annak jótékony hatásait!

Ayurveda kezelések

Halk zene, óvó, gyógyító masszázs érintések és az ősi indiai olajok együttes ereje segíti testünk, lelkünk méregtelenítését, fellélegzését.

Foglalási feltételek

  • Időpont: Késés esetén nem áll módunkban a kiírt kezelési idő betartása, tekintettel a soron következő vendég érdekeire.
  • Érkezés: Masszázs szolgáltatásaink előtt 5 perccel érkezzen meg a wellnessre.
  • Időpont módosítás: A kezelés időpontjának módosítása a szabad kapacitás függvényében lehetséges.
  • Lemondás: A kezelés időpontjának lemondása a kezelést megelőző nap díjmentes. A kezelés napján történő lemondás vagy a lemondás elmaradása esetén a kezelés árának 100%-át számítjuk fel.
  • Viselet: Masszázskezeléseinken való részvétel alkalmával viselheti saját száraz fürdőruháját vagy fehérneműjét. Kérés esetén biztosítunk eldobható fehérneműt, illetve a ruha nélküli viselet is engedélyezett. Testradírozásnál, pakolásnál javasolt a ruha nélküli viselet vagy eldobható fehérneműt használhat, ahogy Önnek kényelmes.
  • Betegség, allergia: Bármilyen fennálló betegség vagy allergia esetén, kérjük, a kezelést megelőzően egyeztessen a kezelést végző kollégánkkal.