Hibiscus étterem

Hibiscus étterem

Magán és társasági életünk egyik fő mozgatórugója az étkezés. A legjobb kikapcsolódások egyike, ha barátainkkal egy igazán kellemes éttermet találunk, ahol pont úgy szolgálnak ki minket, ahogy szeretnénk, és pont úgy főznek, ahogy a legjobban ízlik. Ehhez kevés, ha csak jól tud főzni a szakács, ehhez az is elengedhetetlen, hogy érezze, mit szeretnek a vendégei.

Kovács Ádám, szállodánk séfje és szakácsaink nap mint nap bizonyítják, tudják, mire vágyunk; rendszeresen újabb és újabb íz-kompozícióval lepik meg vendégeinket!

Autentikus keleti különtermeink előzetes foglalást követően, külön térítés ellenében vehetők igénybe, melynek díja 2.500 Ft/fő (4 éves kor felett).

Az ár tartalmazza:

  • Különterem kizárólagos használata az asztaltársaság számára
  • Személyenként egy adag (0,04l) Soju (18 éven felüli vendégek számára)
  • Koreai tea
  • Mochi
     

Nemzetközi konyha

Éttermünk díjnyertes nemzetközi konyhája, ízletes félpanziós vacsorát vagy A’la Carte menüsort kínál. Válogasson kedvére, és ne felejtsen el kérni egy-egy pohárnyit kiváló borainkból!

Koreai ízek

Különleges ételek, különleges hangulatban, igény szerint autentikus keleti különtermeinkben. Ismerjék meg Önök is a Távol-Kelet ízeit pincéreink kalauzolásával.

Diófa Café

Megújult lobby bárunk prémium italkínálattal, egyedi olasz kávéval és különleges koktélokkal várja vendégeinket.

Gasztronómiai estek, borvacsorák

Időről időre exkluzív borvacsorákkal, tematikus estekkel, különleges programokkal készülünk (nem csak szálló) vendégeink számára.