Hibiscus étterem

Hibiscus étterem

Magán és társasági életünk egyik fő mozgatórugója az étkezés. A legjobb kikapcsolódások egyike, ha barátainkkal egy igazán kellemes éttermet találunk, ahol pont úgy szolgálnak ki minket, ahogy szeretnénk, és pont úgy főznek, ahogy a legjobban ízlik. Ehhez kevés, ha csak jól tud főzni a szakács, ehhez az is elengedhetetlen, hogy érezze, mit szeretnek a vendégei.

Kovács Ádám, szállodánk séfje és szakácsaink nap mint nap bizonyítják, tudják, mire vágyunk; rendszeresen újabb és újabb íz-kompozícióval lepik meg vendégeinket!

Autentikus keleti különtermeink előzetes foglalást követően, külön térítés ellenében vehetők igénybe, melynek díja 2.500 Ft/fő (4 éves kor felett).

Az ár tartalmazza:

  • Különterem kizárólagos használata az asztaltársaság számára
  • Személyenként egy adag (0,04l) Soju (18 éven felüli vendégek számára)
  • Koreai tea
  • Mochi
     

Nemzetközi konyha

Éttermünk díjnyertes nemzetközi konyhája, ízletes félpanziós vacsorát vagy A’la Carte menüsort kínál. Válogasson kedvére, és ne felejtsen el kérni egy-egy pohárnyit kiváló borainkból!

Koreai ízek

Különleges ételek, különleges hangulatban, igény szerint autentikus keleti különtermeinkben. Ismerjék meg Önök is a Távol-Kelet ízeit pincéreink kalauzolásával.

Diófa Café

Megújult lobby bárunk prémium italkínálattal, egyedi olasz kávéval és különleges koktélokkal várja vendégeinket.