Deluxe Exclusive szoba

Deluxe Exclusive szoba

SZÁLLODÁNK HÁTSÓ vagy belső KERTJÉRE NÉZŐ, CSENDES, TÁGAS SZOBÁINK A DELUXE SZOBÁK KEDVELT KÉNYELMÉN TÚL EXKLUZÍV BEKÉSZÍTÉSEKKEL ÉS SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJÁK VENDÉGEINKET.


A szobák alapfelszereltségébe tartozik a légkondicionáló, TV, szobaszéf, valamint ingyenes szélessávú WIFI internet. Az ágyak mérete: egyszemélyes ágy: 90 cm * 200 cm, dupla ágy mérete: 180 cm * 200 cm.

A szobába bekészített Nespresso kávégép lehetővé teszi, hogy Vendégeink az egyedi kapszulákból készített kávéjukat az ágyukban vagy akár a teraszon, a kert nyugalmát élvezve fogyasszák el.

Vendégeinknek egy üveg saját logóval ellátott borral kedveskedünk.


A szobákhoz tartozó elegáns fürdőszobáink zuhanykabinnal, hajszárítóval, nagyítós piperetükörrel, törölközőkkel, köntössel, fürdőpapuccsal, fogkefe és fogkrém szettel és különleges saját címkés kozmetikumokkal bekészítve várják Vendégeinket.


Deluxe Exclusive szobát foglaló Vendégeink számára 3 órás díjmentes kerékpárhasználatot biztosítunk, valamint szobájuk – a szálloda aktuális foglaltságának függvényében – a kijelentkezés napján 16 óráig rendelkezésükre áll.

Felszereltség

Kétágyas / dupla ágyas

Erkély / terasz

Légkondícionáló

55” Smart TV

minibár

Vízforraló

Nespresso kávégép és kapszulák

Fürdőköntös

Fürdőpapucs

Fogkefe & fogkrém szett

Ajándék bor

Zuhanyzós fürdőszoba

Hajszárító

Ingyenes kerékpárhasználat