Hotel

Hotel

A Jankovich Hotel, a XVIII. században épült nemesi kúria ősfás parkjában található, az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában. Szállodánk a Duna-parttól és a természetvédelmi területnek minősített Rácalmási Nagyszigettől 200 méternyire helyezkedik el. Budapestről az M6-os autópályán alig egy óra alatt, könnyen megérkezhet hozzánk. Elektromos autóval érkező vendégeink számára töltőállomás is rendelkezésre áll. A szálloda hangulatos étterme európai és koreai ételkülönlegességekkel kínál páratlan kulináris élményt a hozzánk látogatóknak.

Szobatípusok

A hotel szobái, lobbyja és közösségi terei egyedi belsőépítészettel, letisztult formavilággal és harmonikus színekkel várják vendégeinket, akik 20 Superior és 24 Deluxe szoba közül választhatnak. Mozgássérült vendégeink számára speciálisan kialakított, akadálymentesített szoba, a családoknak egybenyitható Superior szoba-párok állnak rendelkezésükre. Kiváló minőségű Billerbeck matracaink biztosítják Vendégeink nyugodt álmát.

Spa & Wellness sziget

SPA & Wellness Szigetünk közel 500 m2-en kínál teljes újjászületést! Engedje magát elvarázsolni az elegáns tér minden nyugalmával, harmonikus színeivel, mindig más fényeivel! A teljes kényelemhez bárpultunknál gőzölgő gyümölcsteát és friss kristályvizet talál. Mi komolyan vesszük felnőtt vendégeink kikapcsolódási igényét, ezért 18 óra után gyerekektől mentes relaxációs órákat biztosítunk számukra.

Élmények és programok

Örülünk, ha vendégeink úgy távoznak, hogy már tudják is, mikor térnek vissza hozzánk. Ehhez a barátságos szoba, kényelmes ágy, kiváló gasztronómia és teljes kikapcsolódást kínáló wellness mellett további változatos, különleges programokat kínálunk. Aktívat és szórakoztatót, kint vagy bent, csendeset és nyüzsgőbbet. Mindenki választhat igénye szerint.

Rendezvények

A Jankovich Hotel kiváló helyszín beltéri és szabadtéri vállalati rendezvények – tréningek, konferenciák, csapatépítés – és családi események – esküvők, születésnapok, névnapok, ballagások – lebonyolítására.

Hibiscus étterem

Magán és társasági életünk egyik fő mozgatórugója az étkezés. A legjobb kikapcsolódások egyike, ha barátainkkal egy igazán kellemes éttermet találunk, ahol pont úgy szolgálnak ki minket, ahogy szeretnénk, és pont úgy főznek, ahogy a legjobban ízlik. Ehhez kevés, ha csak jól tud főzni a szakács, ehhez az is elengedhetetlen, hogy érezze, mit szeretnek a vendégei.