Spa & Wellness sziget

Spa & Wellness sziget

Medencék

Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait: ússzon medencénkben, lazuljon el a jakuzziban, vagy masszírozza talpát a Kneipp-taposóban.

Szauna-világ

Fedezze fel szauna-világunkat – aroma, finn és infraszauna. Más-más hőfok, különböző élmény.

Masszázsok, arc- és testkezelések

Felejthetetlen relaxációs masszázsok, tengeri algás prémium Thalion kezelések, valamint ősi indiai Ayurveda kezelések – mindez az Önök kényeztetésére.

Fitness

Fitness termünk várja az aktívan pihenni vágyókat. Futhat, emelhet, biciklizhet – amit kedve és edzettsége kíván.
Jankovich Hotel - Wellness mozi

Wellness mozi

A medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot vagy hangulatképet páratlan élményt nyújtva.

Jankovich Hotel - Szauna kaland

Wellness Szanua-kaland

Szállodánk hétfőnként „hétindító” szauna szeánszokat szervez külsős vendégek részére. Látogassanak el hozzánk, és kezdjék a hetet testileg-lelkileg felfrissülve. Szauna szeánszok időpontjai: 17:00, 18:00, 19:00. A limitált számú férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges a +36-25/507-817-es telefonszámon vagy az info@jankovichhotel.hu email címen.

Gasztro-wellness

Spa & Wellness Szigetünk nyitvatartása:

Hétfő-vasárnap: 8:00 - 20 óráig

Külsős (nem-szálló) vendégeket a szállodai foglaltság függvényében tudunk fogadni. Időpont foglalással kapcsolatban, kérjük, forduljanak recepciónkhoz a 06-25/507-817-es telefonszámon.

Mi komolyan vesszük felnőtt vendégeink kikapcsolódási igényét, ezért esténként 18 óra után gyerekektől mentes relaxációs órákat biztosítunk számukra. Ez idő alatt a 12 éven aluli gyermekek Hotelünk egyéb szolgáltatásait vehetik igénybe.

Ne feledje: Wellness Mozi programunkhoz előzetes foglalás szükséges! Kérjük, keresse kollégáinkat!
 


Wellness házirend

Wellness részlegünket 12 éven aluli gyermekek kizárólag szülői felügyelet mellett látogathatják.

Felnőtt relaxációs órák minden nap 18-tól 20 óráig. Ez idő alatt a 12 éven aluli gyermekek Hotelünk egyéb szolgáltatásait vehetik igénybe.

Wellness részlegünk területére kisállatok nem vihetők be.

Bejelentkezéskor Vendégeinknek személyenként egy törölközőkártyát adunk, ennek ellenében a wellness részlegen kapja meg az ott használható törölközőt, melyet minden nap leadhat a wellness recepción. A törölköző leadását követően a Vendég visszakapja a kártyát, mellyel a következő napon újabb törölközőt kérhet. A törölközőkártyát távozáskor a Szálloda Recepcióján kérjük leadni. A törölköző kártya elutazáskor történő leadás elmulasztása esetén fizetendő díj 5 000 Ft / kártya.