Spa & Wellness sziget

Spa & Wellness sziget

Belépőjegyek

Szállodai foglaltságunk függvényében várjuk szeretettel külsős (nem szálló) vendégeinket egy teljes testi-lelki felfrissülésre Spa & Wellness szigetünkre.

Medencék

Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait: ússzon medencénkben, lazuljon el a jakuzziban, vagy masszírozza talpát a Kneipp-taposóban.

Szauna-világ

Fedezze fel szauna-világunkat – aroma, finn és infraszauna. Más-más hőfok, különböző élmény.

Masszázsok, arc- és testkezelések

Felejthetetlen relaxációs masszázsok, tengeri algás prémium Thalion kezelések, valamint ősi indiai Ayurveda kezelések – mindez az Önök kényeztetésére.

Fitness

Fitness termünk várja az aktívan pihenni vágyókat. Futhat, emelhet, biciklizhet – amit kedve és edzettsége kíván.
Jankovich Hotel - Wellness mozi

Wellness mozi

A medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot vagy hangulatképet páratlan élményt nyújtva.

Jankovich Hotel - Szauna kaland

Wellness Szanua-kaland

Szállodánk hétfőnként „hétindító” szauna szeánszokat szervez külsős vendégek részére. Látogassanak el hozzánk, és kezdjék a hetet testileg-lelkileg felfrissülve. Szauna szeánszok időpontjai: 17:00, 18:00, 19:00. A limitált számú férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges a +36-25/507-817-es telefonszámon vagy az info@jankovichhotel.hu email címen.

Gasztro-wellness

Spa & Wellness Szigetünk nyitvatartása:

Hétfő-vasárnap: 8:00 - 20 óráig

Külsős (nem-szálló) vendégeket a szállodai foglaltság függvényében tudunk fogadni. Időpont foglalással kapcsolatban, kérjük, forduljanak recepciónkhoz a 06-25/507-817-es telefonszámon.

Mi komolyan vesszük felnőtt vendégeink kikapcsolódási igényét, ezért esténként 18 óra után gyerekektől mentes relaxációs órákat biztosítunk számukra. Ez idő alatt a 12 éven aluli gyermekek Hotelünk egyéb szolgáltatásait vehetik igénybe.

Ne feledje: Wellness Mozi programunkhoz előzetes foglalás szükséges! Kérjük, keresse kollégáinkat!
 


Wellness házirend

Wellness részlegünket 12 éven aluli gyermekek kizárólag szülői felügyelet mellett látogathatják.

Felnőtt relaxációs órák minden nap 18-tól 20 óráig. Ez idő alatt a 12 éven aluli gyermekek Hotelünk egyéb szolgáltatásait vehetik igénybe.

Egészségügyi okokból wellness részlegünkbe babakocsi nem vihető be.

Wellness részlegünk területére kisállatok nem vihetők be.

Bejelentkezéskor Vendégeinknek személyenként egy törölközőkártyát adunk, ennek ellenében a wellness részlegen kapja meg az ott használható törölközőt, melyet minden nap leadhat a wellness recepción. A törölköző leadását követően a Vendég visszakapja a kártyát, mellyel a következő napon újabb törölközőt kérhet. A törölközőkártyát távozáskor a Szálloda Recepcióján kérjük leadni. A törölköző kártya elutazáskor történő leadás elmulasztása esetén fizetendő díj 5 000 Ft / kártya.