Hogyan lehet családbarát egy szálloda gyerekmedence és csúszdapark nélkül? Várjuk Önöket kisebb és nagyobb gyermekeikkel, változatos programokkal, az év minden szakában. A legkisebbeknek szobai bekészítésekkel, gyerekmenüvel, gyermek etetőszékkel tesszük komfortossá itt tartózkodásukat.

CSALÁDOSOK FIGYELEM! Szállodánk az év előre meghatározott időszakaiban felnőttbarát napokat tart, ezen dátumokon kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogadunk. A pontos dátomokról itt tájékozódhatnak.


Szobák

Egy gyermekkel érkező kisebb családok részére ajánljuk superior vagy deluxe szobáinkat babaággyal vagy pótággyal. A több vagy nagyobb gyermekkel apartmanunk vagy családi szobáink egyike az ideális választás.

részletek

Reggeli

Lustálkodjon családjával ameddig csak jól esik. Reggelivel 10 óráig várjuk Önöket helyi termelők ízletes portékáival. Reggelijüket elkölthetik napsütéses teraszunkon, vagy télikertünkben.

Étterem

Éttermünk félpanziós vacsorát vagy A’La Carte menüsort kínál, a szülőknek hazánk legkiválóbb boraival, míg a kicsiket szakácsaink, gyakorlott szülőként, változatos gyerekmenüvel várják.

részletek

Spa & Wellness

Családos vendégeink reggel 8-tól este 18 óráig élvezhetik Spa és Wellness Szigetünk szolgáltatásait. 18 óra után a megfáradt szülőknek is ajánljuk felnőtt relaxációs óráinkat, különleges szauna-szeánszainkat.

részletek

Élmények és programok

Túrázás, kerékpározás, vagy számháború a vadregényes Nagyszigeten és a Duna-parton. Társasjátékok sora a kandalló előtt. Ádáz pingpong csaták. Megannyi vidám családi pillanat.

részletek


Foglaljon online az alábbi előnyökkel!

Garantáltan legjobb ár

Késői kijelentkezés


Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

ajánlatkérés