"Algák szívéből eredő szépség"


A THALION a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algautcájára települve, a természetre és a környezetre nagy figyelmet fordítva dolgozza fel a legtisztább és legértékesebb algákat. Vendégeink mind a kezelések során, mind az otthoni ápolásra szánt termékek használatakor élvezhetik az óceán és az algák valamennyi jótékony hatását.

TENGERI MAGNÉZIUM MINERÁL TERÁPIÁS TESTPAKOLÁS és FÜRDŐKÚRA – WELL-BEING KÚRA

(Kiegészítő kezelésként foglalható a már kiválasztott masszázs mellé.)

Stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat, mely aktív sportolóknak is hatásos

A Thalion exkluzív kizárólag tengeri eredetű, 100%-ban tengeri algás kúra, magas felszívódású Magnéziummal. A Tengeri Magnézium bőrön keresztül felszívódva gyorsabban éri el a nyugtató hatást, segíti a méreganyagok eltávolítását.

Hatások:

  • A test fokozatosan feltöltődik Magnéziummal, az idegi feszültségek lazulnak.
  • Stresszoldás, relaxálás, ez a tengeri magnézium koncentráció visszaadja a test egyensúlyát, harmóniáját.
  • Az izmok lazításának igazi forrása, mely egy újabb hatás a nyugtató és wellness hatás mellé.
  • A test relaxált és megszabadul a stressztől. A bőr visszanyeri rugalmasságát, puha tapintását.
  • Tartósítószer-mentes, illat-mentes, színezőanyag-mentes, anti-allergén.

A kiegészítő kezelés ára (30 perc): 5 400 Ft

Testkezelések:

Merüljön el az óceán szívében, hogy hosszantartóan érezze annak jótékony hatásait! A THALION testkezelései ennek felfedezésére invitálják Önt, hogy visszatérjen a jó közérzet és kiteljesedés eredeti forrásához. Ezek valódi, kézzel végzett szépségrituálék, melyek személyre szabott program keretében minden szükségletre megtalálják az egyéni megoldást.

Thalion Express Slimming - Legyen karcsúbb a testkezelésével!

Az alga jótékony hatását újabb kezeléseinkben tapasztalhatják vendégeink.
A Thalion új terméke célzottan a comb, a fenék és a has narancsbőrrel érintett területein fejti ki azonnali, akár már egyetlen kezelés után látható hatását.
Fő hatóanyaga az eddig is sokoldalúan jótékony algakivonatok mellett, a fogyasztó hatásáról ismert koffein, amelyek méregtelenítő és karcsúsító hatásukat együttesen igen rövid idő alatt fejtik ki. A tengerkék gyöngyszemekkel masszírozott bőrfelületről eltávolítják az elhalt hámsejteket és fokozva a nyirokkeringést, csökkentik a felszíni zsírsejtek mennyiségét. A kezelés után a selymes bőr hidratáltan fellélegzik.

30 perc – 5.500.-Ft

Odyssee kezelés

Istennők ihlette testszépítés, mely új korszakot nyit a test anti-aging világában. A Thalion új exkluzív testkezelését kínálja szállodánk, mely ötvözi az egyedülálló tengeri hatóanyagokat, a relaxáló mozdulatokat és a megszokott kényeztető textúrákat. E páratlan feszesítő kezelés tökéletes kikapcsolódást és hosszantartó jó közérzetet biztosít.

75 perc – 13.500.-Ft

Női kezelések:

Sziluett

Az illóolajban gazdag, krémes testradír kettős jótékony hatással bír – az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítása mellett a hatóanyagok gyorsabb felszívódását is elősegíti. A vérkeringés felpezsdül, és bőrünk érezhetően fellélegzik az apró szemcsék érintése nyomán. Ezt egy energizáló, élénkítő masszázs követi, majd a fogyasztó pakolás során az ásványi anyagok és nyomelemek beindítják a zsírbontást és a sziluett láthatóan karcsúbbá válik. Végül egy forró alakformáló teával tesszük még teljesebbé a külső-belső megújulást.

75 perc – 12.500.-Ft
50 perc – 9.800.-Ft

Wellness

Egy kókuszban gazdag testradírral elősegítjük a bőr felső hámrétegének megújulását, a masszázs során pedig az ásványi anyagokban gazdag krém a bőrfelszín alatt fejti ki jótékony hatását. Ezt követően egy lágy, krémes pakolás az algák jótékony és a meleg relaxációs hatásait ötvözve ellazítja az izmokat, majd egy gyöngyházfényű testápoló krém varázsolja bársonyosan puhává a bőrt. Egy csésze forró, relaxációs teával lesz teljes a testi és lelki újjászületés.

75 perc – 13.000.-Ft
50 perc – 10.500.-Ft

Férfi kezelések:

Relax

A kezelés első lépéseként az elhalt hámsejteket tengeri sókristályokban gazdag géllel távolítjuk el, ezáltal segítve elő a bőr megújulását és a hatóanyagok mélybe jutását. A relaxációs olajjal történő masszázs után egy lágy, krémes pakolás az algák jótékony és a meleg nyugtató hatásait ötvözve ellazítja az izmokat; C-vitaminban és Laminaria algában gazdag vajjal varázsoljuk bársonyosan puhává a bőrt, s egy csésze forró relaxációs teával zárjuk le a kezelést.

75 perc – 12.500.-Ft
50 perc – 9.800.-Ft

Manager

A tonizáló és relaxáló masszázs mozdulatok az algák erejével helyreállítják a test egyensúlyát. Az eredmény: a fáradság és a stressz jelei azonnal elhalványulnak, az ellazított és feltöltődött test visszanyeri erejét és vitalitását.

75 perc – 13.000.-Ft
50 perc – 10.500.-Ft

Dinamizáló

Első lépésként megújítjuk a bőr felső hámrétegét egy krémes testradírral, majd élénkítő masszázzsal pezsdítjük fel a testet és a lelket. Ezt egy izotonikus tengervíz alapú pakolás követi, mely a tenger jótékony hatásai által méregtelenít és energiával tölti fel a szervezetet. A pakolás után egy könnyű, a nyirokrendszert serkentő hatóanyagokban gazdag ápoló krém segíti a testi és lelki felüdülést, melyet egy csésze forró drenázs teával teszünk még teljesebbé.

75 perc – 11.500.-Ft
50 perc – 9.000.-Ft

Arckezelések:

A THALION ápolói az óceán valóságos koncentrátumai, melyek kivételes harmóniában vannak a bőrrel. Igen gazdagok aktív hatóanyagokban, így kiválóan kombinálhatók a THALION specifikus protokolljaival az optimális eredmény elérése érdekében.

Kristály kezelés / Hidratáló

Ideális kezelés a nagyon dehidratált bőr számára: ez a kezelés a legszárazabb bőrt is intenzíven táplálja. A feltöltött bőr visszanyeri bársonyosságát, rugalmasságát és szépségét. Az eredmény: tökéletes hidratáltság, puha és ragyogó bőr.

60 perc – 11.500.-Ft

Smaragd kezelés / Lifting

Ez a kezelés kettős hatással bír: öregedés-gátló és eközben intenzíven hidratál. A kor első jelei elhalványulnak, a redők feltöltődnek. A bőr sűrűbbé, az arcszín egységesebbé válik.

60 perc – 12.000.-Ft

Zafír kezelés / Tápláló

Ideális kezelés az arcbőr feszesítésére. Ez az átfogó kezelés segíti a bőr rugalmasságának és tónusának visszanyerését. A cél: az arc ováljának helyreállítása, feszesítése és újrarajzolása.

60 perc – 9.800.-Ft

Férfi acrkezelés:

A THALION laboratóriumai tökéletes választ nyújtanak a férfiak igényeire speciális kezelési rituálék kínálatával: háromféle célzott protokoll a konkrét és azonnali eredmény érdekében. A speciális kezelések az erőt és az energiát ötvözve segítik a tónus és a vitalitás visszanyerését. A tonizáló és relaxációs masszázsmozdulatok helyreállítják a test egyensúlyát. Az eredmény: a fáradtság és a stressz jelei azonnal elhalványulnak, az ellazított és feltöltődött test visszanyeri erejét és vitalitását.

60 perc – 12.000.-Ft

Kérjük, amennyiben tud esetleges bőrallergiájáról, feltétlenül jelezze kezelő kollégánknak!