Revitalizáló masszázs

A revitalizáló masszázs elfáradt, elgyengült testünk belső, gyógyító erőit mozgósítja a szükséges területek újraépítésére. A teljes megújulást sejtszinten hozza létre. A fiatalság ereje és életenergiája ismét átjárja a testet.

45 perc: 8.900.- Ft
75 perc: 13.800.- Ft

Svédmasszázs

Egyszerre pihentető és frissítő hatású. Az egymásra épülő és eltérő erősségű tradicionális fogások fokozzák a test aktivitását. Hatására egy új életérzés költözik a fizikai testbe.

45 perc: 8.900.- Ft
75 perc: 13.800.- Ft

Fejmasszázs

Segíti a letisztultabb gondolkodást. Erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel és kreativitással térünk vissza.

30 perc: 5.900.- Ft

Hátmasszázs

Életünk során összegyűjtött gondjaink és problémáink nagy súlyt helyeznek a hátunkra. A hátmasszázs segít letenni ezekből a terhekből ezáltal téve könnyebbé az ” Élet súlyát ”. Segíti a fizikai feszültségek és a mentális terhek oldását.

30 perc: 5.900.- Ft

Lábmasszázs

Az elnehezedett végtagok felfrissülnek, könnyedebbé válnak a kezelést követően. Az erekbe ismét visszatér az élettel teli vérkeringés. Lépteinkben érzékelhetővé válik a frissesség érzése.

30 perc: 5.900.- Ft

Talpmasszázs

A talpunkon megtalálható testünk teljes térképe. A talp teljes átmasszírozásával reflex-szerűen hatunk az egész test működésére, mozgósítjuk a szervezet öngyógyító erőit.

30 perc: 6.500.- Ft

Csoki-olajos masszázs

A csoki olajos masszázs a tökéletes megmártózás élményét nyújtja a mentális és a fizikai jólétben. A lágy olaj simogató érzésével és a csokoládé gyermekkort idéző illatával segíti az ellazulást. A bőrt bársonyossá és simává teszi. Valódi kényeztetés a testnek és üdítően hat a lélekre.

45 perc: 8.400.- Ft
75 perc: 13.800.- Ft

Polinéz masszázs – Integrált Lomilomi

Az integrált elnevezés valójában többféle hawaii forrásból eredő, gondosan kiválasztott fogásokat és technikákat tartalmaz, amelyek együtt teremtik meg a Polinéz szigetvilág lomilomi masszázs harmóniáját. A masszázsfogások segítik a szabad életenergia áramlását a testben, a meleg olajos kezelés meditatív utazás is egyben. A Lomi-lomi hagyományos gyógymód, titkos tudás, mely a polinéziai szigetek őslakóinak filozófiájában gyökerezik. A Polinéz masszázs hiteles hawaii-i forrásokból merített alkaros masszázs technikákat tartalmaz. Elősegíti a lelki megtisztulást, a bioenergiai áramlás fokozásával serkenti a vérkeringést, miközben oldja a feszültséget és a stresszt.

Polinéz Teljes test masszázs 100 Perc: 19.900.- Ft
                           Polinéz Test masszázs 50 perc: 11.900.- Ft
                           Polinéz Hát masszázs 30 perc:  6.900. -Ft
                           Polinéz Láb masszázs 30 perc:  6.900.- Ft

Energetizáló kezelés

A kezelés a teljes testi feltöltődést segíti elő. Stimuláló hatása mellett immunrendszerünk általános jólétét, és belső keringésünket képes megerősíteni. A terápia során egy méregtelenítő lábfürdőt követően egy akupresszúrás fej és kar kezelés szabadítja fel a pozitív energiákat, mely eredménye az Ön teljes lelki felüdülése, - életenergiája növelése.

30 perc: 6.500.- Ft