Energetizáló kezelés

A kezelés stimuláló hatása mellett immunrendszerünk általános jólétét, és belső keringésünket képes megerősíteni. A terápia során méregtelenítő lábfürdőt követően egy akupresszúrás fej és karkezelés szabadítja fel a pozitív energiákat, mely eredménye az Ön teljes lelki felüdülése, életenergiája növelése.

30 perc: 4.900.- Ft

Revitalizáló masszázs

A revitalizáló masszázs elfáradt, elgyengült testünk belső, gyógyító erőit mozgósítja a szükséges területek újraépítésére. A teljes megújulást sejtszinten hozza létre. A fiatalság ereje és életenergiája ismét átjárja a testet.

45 perc: 6.900.- Ft
75 perc: 9.900.- Ft

Svédmasszázs

Egyszerre pihentető és frissítő hatású. Az egymásra épülő és eltérő erősségű tradicionális fogások fokozzák a test aktivitását. Hatására egy új életérzés költözik a fizikai testbe.

45 perc: 6.900.- Ft
75 perc: 9.900.- Ft

Fejmasszázs

Segíti a letisztultabb gondolkodást. Erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel és kreativitással térünk vissza.

30 perc: 3.900.- Ft

Hátmasszázs

Életünk során összegyűjtött gondjaink és problémáink nagy súlyt helyeznek a hátunkra. A hátmasszázs segít letenni ezekből a terhekből ezáltal téve könnyebbé az ” Élet súlyát ”. Segíti a fizikai feszültségek és a mentális terhek oldását.

30 perc: 3.900.- Ft

Lábmasszázs

Az elnehezedett végtagok felfrissülnek, könnyedebbé válnak a kezelést követően. Az erekbe ismét visszatér az élettel teli vérkeringés. Lépteinkben érzékelhetővé válik a frissesség érzése.

30 perc: 3.900.- Ft

Talpmasszázs

A talpunkon megtalálható testünk teljes térképe. A talp teljes átmasszírozásával reflex-szerűen hatunk az egész test működésére, mozgósítjuk a szervezet öngyógyító erőit.

30 perc: 3.900.- Ft

Csoki-olajos masszázs

A csoki olajos masszázs a tökéletes megmártózás élményét nyújtja a mentális és a fizikai jólétben. A lágy olaj simogató érzésével és a csokoládé gyermekkort idéző illatával segíti az ellazulást. A bőrt bársonyossá és simává teszi. Valódi kényeztetés a testnek és üdítően hat a lélekre.

45 perc: 6.900.- Ft
75 perc: 9.900.- Ft