Miért éppen a Jankovich Kúria?

  • Páratlan természeti környezet (vízpart, erdő, sziget, park)
  • Kiváló indoor lehetőségek 4 épületben, 15 teremben
  • Befogadóképesség 500 főig, de kültéren akár 5.000 főig
  • Színvonalas szolgáltatások, kint és bent, szárazon és vízen!


Indoor programjaink:

Wellness mozi

30 – 35 fő részére, ahol a medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Nem elég, hogy szép, elegáns és csuda jó, de a hangulat akár személyre is szabható! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot, vagy bármilyen hangulatképet, ami páratlan élményt nyújt a közös kikapcsolódáshoz.

Főzzük össze a csapatot!

Közös csapatépítő főzőprogram, amely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolására. Koreai ételkülönlegességeinkből, eredeti receptek alapján szakácsunk, illetve nagyobb csoportnál szakácsaink segítésével készülnek az ételek.

Önök és a csoki gyár!

Egy gyermekkori álom válik valóra a program során. A résztvevők egy szempillantás alatt egy igazi kézműves csoki-manufaktúrában találják magukat. A program során megismerik a bonbonkészítés alapjait, és elkészítik saját remekeiket.

Dominó

Játszik, alkot, kombinál, tárgyal, konfliktust kezel – majd elemez, felismer, fejlődik. Tárgyalási és konfliktus kezelési technikák játékosan, néhány órában szakképzett coach irányításával.

Exkluzív vacsora

Bor- vagy pálinkakóstoló, Koreai pálcikás vacsora autentikus különtermünkben – különleges gasztronómiai élmény kollégáival.

Élményfestés

Ez a programunk a kreatív, nyugodt kikapcsolódás, az alkotás és a garantált sikerélmény különleges egyvelegét ígéri a résztvevőknek. Lágy zene, finom borok és gyönyörű festmények, amiket művészeti instruktor segítségével lépésről lépésre alkothatnak meg. A részvételhez nem kell született művésznek lenni, mindenkinek sikerülni fog!


Outdoor programjaink:

Húzzanak kötelet vagy fussanak zsákban a kúria gyönyörű parkjában! A bátrabbak a Dunán próbálhatják ki, mennyire tudnak együtt húzni, küzdeni. Hétpróbás animátoroknak csak a képzelet szabhat határt.

Sárkányhajózás a Duna holtágán

Evezzenek egy hajóban! Ez a 10-20 fős legénység befogadására képes hajócsoda, hihetetlen sebességre képes, ha mindenki beleadja magát az evezésbe. Ritmus és együttműködés a lelke ennek a sárkánynak. A sárkányhajózás az egyik legnagyobb élményt adó, a legegyszerűbben elsajátítható, és a leghatékonyabb csapatépítő programok egyike.

Indián kenuzás

Egy kenuban mindenki számára akad tennivaló, ezért a vízitúra kitűnő lehetőség a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a beszálláshoz, a manőverek végrehajtásához, ahol a résztvevők kormányozzák a hajókat. Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy játék során a Duna meseszép holtágán!

Paintball

A két csapat közeli Baracson található paintball pálya két ellenkező pontján áll fel, majd hangjelzésre elindulnak, hogy megpróbálják kiejteni az ellenfél játékosait. A győztes az a csapat lesz, amelynek játékosai előbb járnak sikerrel ezen a téren, vagy a forduló végén több játékosa marad fent a küzdőtéren.

GPS-es kalandtúra

A túra során a csapatoknak Gps-készülék segítségével kell tájékozódniuk a vadregényes rácalmási Nagy-szigeten: az előre elhelyezett logikai feladatokat kell megtalálniuk és menet közben megoldaniuk. A feladat időre megy, s az a csapat lesz a győztes, amelyik a megadott időn belül a több feladatot helyesen megoldja.

Karitatív csapatépítés

A karitatív program keretében a csapatnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját kezűleg, tevékenyen segíthessen ott, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ennek köszönhetően a csapat egy olyan közös élményt és maradandó értéket tudhat magáénak, amely tartósan megalapozza a csapatidentitást a résztvevők számára.

Kürtőskalács sütés

Ez a programunk az illatok és az ízek kavalkádjáról szól. A leghidegebb téli napot is felmelegíti a frissen sült, gőzölgő kürtőskalács, melyet igazi fesztiválhangulatot idéző kalácsos bódéban készíthetnek el saját kezűleg. A munkafolyamatot illatos sült gesztenyével és ízletes forralt borral igyekszünk támogatni, hogy könnyebben hozzák meg a nehéz döntést: Diós, kókuszos vagy fahéjas?


Ajánlatkérésért keressen bennünket az alábbi elérhetőségen:

sales@jankovichhotel.hu