Thalion kezelések

Thalion kezelések

"Algák szívéből eredő szépség"

A THALION a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algautcájára települve, a természetre és a környezetre nagy figyelmet fordítva dolgozza fel a legtisztább és legértékesebb algákat. Vendégeink mind a kezelések során, mind az otthoni ápolásra szánt termékek használatakor élvezhetik az óceán és az algák valamennyi jótékony hatását.


Testkezelések

Merüljön el az óceán szívében, hogy hosszantartóan érezze annak jótékony hatásait! A THALION testkezelései ennek felfedezésére invitálják Önt, hogy visszatérjen a jó közérzet és kiteljesedés eredeti forrásához. Ezek valódi, kézzel végzett szépségrituálék, melyek személyre szabott program keretében minden szükségletre megtalálják az egyéni megoldást.

Tengeri Boldogság Rituálé
Fedezze fel a tengeri misztériumokat a bőre mélyén egy Tengeri Boldogság Rituáléban, ahol a frissítően citrusos Tiare virág és a fügekaktusz olaj titkos ereje puhítja és varázsolja ragyogóvá a bőrt. Ez a szeánsz, egy hipnotikus utazás a mély ellazulás birodalmába, ahol a különleges masszázs és a hipno-relaxációs technikák összefonódnak, hogy elrepítsék egy másik dimenzióba, ahol a test és lélek harmóniája uralkodik. Életre kelnek a tenger titokzatos esszenciái, hidratálva és kiegyensúlyozva a bőrt, miközben a lélek mélyére hatolnak. A 432 Hz-es, természet sugallta dallamok és a napfény táncoló sugarai együtt teremtenek egy olyan atmoszférát, amelyben az érzékek és a tudat egyesülnek a végtelen relaxációban. A kezelés végén egy csodálatos illatú emulzió burkolja be a testet, mint egy varázslatos köpeny, amely a napsütötte tengerpart emlékét idézi fel.

Kezelések:   75 perc 19.900.- Ft (tartalmazza a peelinget)
                      60 perc 17.800.- Ft (nem tartalmaz peelinget)

Thalion Express Slimming - Legyen karcsúbb a testkezelésével!
Az alga jótékony hatását újabb kezeléseinkben tapasztalhatják vendégeink.
A Thalion új terméke célzottan a comb, a fenék és a has narancsbőrrel érintett területein fejti ki azonnali, akár már egyetlen kezelés után látható hatását.
Fő hatóanyaga az eddig is sokoldalúan jótékony algakivonatok mellett, a fogyasztó hatásáról ismert koffein, amelyek méregtelenítő és karcsúsító hatásukat együttesen igen rövid idő alatt fejtik ki. A tengerkék gyöngyszemekkel masszírozott bőrfelületről eltávolítják az elhalt hámsejteket és fokozva a nyirokkeringést, csökkentik a felszíni zsírsejtek mennyiségét. A kezelés után a selymes bőr hidratáltan fellélegzik.

30 perc – 9.900.-Ft

Női kezelések

Sziluett
Az illóolajban gazdag, krémes testradír kettős jótékony hatással bír – az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítása mellett a hatóanyagok gyorsabb felszívódását is elősegíti. A vérkeringés felpezsdül, és bőrünk érezhetően fellélegzik az apró szemcsék érintése nyomán. Ezt egy energizáló, élénkítő masszázs követi, majd a fogyasztó pakolás során az ásványi anyagok és nyomelemek beindítják a zsírbontást és a sziluett láthatóan karcsúbbá válik. Végül egy forró alakformáló teával tesszük még teljesebbé a külső-belső megújulást.

75 perc – 20.900.-Ft
50 perc – 17.500.-Ft

Wellness
Egy kókuszban gazdag testradírral elősegítjük a bőr felső hámrétegének megújulását, a masszázs során pedig az ásványi anyagokban gazdag krém a bőrfelszín alatt fejti ki jótékony hatását. Ezt követően egy lágy, krémes pakolás az algák jótékony és a meleg relaxációs hatásait ötvözve ellazítja az izmokat, majd egy gyöngyházfényű testápoló krém varázsolja bársonyosan puhává a bőrt. Egy csésze forró, relaxációs teával lesz teljes a testi és lelki újjászületés.

75 perc – 19.800.-Ft
50 perc – 16.500.-Ft

Férfi kezelések
 

Relax

A kezelés első lépéseként az elhalt hámsejteket tengeri sókristályokban gazdag géllel távolítjuk el, ezáltal segítve elő a bőr megújulását és a hatóanyagok mélybe jutását. A relaxációs olajjal történő masszázs után egy lágy, krémes pakolás az algák jótékony és a meleg nyugtató hatásait ötvözve ellazítja az izmokat; C-vitaminban és Laminaria algában gazdag vajjal varázsoljuk bársonyosan puhává a bőrt, s egy csésze forró relaxációs teával zárjuk le a kezelést.

75 perc – 19.800.-Ft
50 perc – 16.500.-Ft

Manager
A magnéziumban & calciumban gazdag olajos intenzív testradír kettős jótékony hatással bír – az elhalt hámsejtek aktív eltávolítása mellett a hatóanyagok gyorsabb felszívódását is elősegíti. Ezt egy algás testpakolás követi, az ásványi anyagok és nyomelemek beindítják a sejtmegújító folyamatokat. Ezután egy tonizáló és harmonizáló masszázzsal folytatódik a megújítás. A befejező algás testápolás helyreállítja a test belső egyensúlyát. Az eredmény: a fáradság és a stressz jelei azonnal elhalványulnak, az ellazított és feltöltődött test visszanyeri erejét és vitalitását.

75 perc – 20.900.-Ft
50 perc – 17.500.-Ft

Dinamizáló
Első lépésként megújítjuk a bőr felső hámrétegét egy krémes testradírral, majd élénkítő masszázzsal pezsdítjük fel a testet és a lelket. Ezt egy izotonikus tengervíz alapú pakolás követi, mely a tenger jótékony hatásai által méregtelenít és energiával tölti fel a szervezetet. A pakolás után egy könnyű, a nyirokrendszert serkentő hatóanyagokban gazdag ápoló krém segíti a testi és lelki felüdülést, melyet egy csésze forró drenázs teával teszünk még teljesebbé.

75 perc – 19.800.-Ft
50 perc – 16.500.-Ft


Arckezelések

A THALION ápolói az óceán valóságos koncentrátumai, melyek kivételes harmóniában vannak a bőrrel. Igen gazdagok aktív hatóanyagokban, így kiválóan kombinálhatók a THALION specifikus protokolljaival az optimális eredmény elérése érdekében.

Kozmetikai arcmasszázs
A kozmetikai arcmasszázs testileg-lelkileg ellazít, az egyik leghatásosabb stresszoldó kezelés. Csökkenti a ráncokat, javítja az arc oxigén ellátását, segíti megőrizni a szövetek feszességét és rugalmasságát. Hatóanyagban gazdag arcmasszázs krémmel, sejtmegújulás a bőr öregedése ellen, lifting hatással.

20 perc – 7.900.-Ft

Kristály kezelés / Hidratáló
Ideális kezelés a nagyon dehidratált bőr számára: ez a kezelés a legszárazabb bőrt is intenzíven táplálja. A feltöltött bőr visszanyeri bársonyosságát, rugalmasságát és szépségét. Az eredmény: tökéletes hidratáltság, puha és ragyogó bőr.

60 perc – 17.500.-Ft

Smaragd kezelés / Lifting
Ez a kezelés kettős hatással bír: öregedés-gátló és eközben intenzíven hidratál. A kor első jelei elhalványulnak, a redők feltöltődnek. A bőr sűrűbbé, az arcszín egységesebbé válik.

60 perc – 17.500.-Ft

Zafír kezelés / Tápláló
Ideális kezelés az arcbőr feszesítésére. Ez az átfogó kezelés segíti a bőr rugalmasságának és tónusának visszanyerését. A cél: az arc ováljának helyreállítása, feszesítése és újrarajzolása.

60 perc – 17.500.-Ft

AlgoCalm kezelés / Érzékeny bőrre
Nyugtatja az irritált bőrt, erősíti a bőr önvédelmi rendszerét, újjáépíti a bőr védelmi funkcióját, erősíti a hajszálereket. Az érzékeny és reaktív bőr újra kiegyensúlyozott, azonnal enyhülnek a kellemetlen érzések, a bőr megnyugszik és visszanyeri rugalmasságát és kényelmét.

60 perc – 19.500.-Ft

Férfi arckezelés
A THALION laboratóriumai tökéletes választ nyújtanak a férfiak igényeire speciális kezelési rituálék kínálatával: háromféle célzott protokoll a konkrét és azonnali eredmény érdekében. A speciális kezelések az erőt és az energiát ötvözve segítik a tónus és a vitalitás visszanyerését. A tonizáló és relaxációs masszázsmozdulatok helyreállítják a test egyensúlyát. Az eredmény: a fáradtság és a stressz jelei azonnal elhalványulnak, az ellazított és feltöltődött test visszanyeri erejét és vitalitását.

60 perc – 17.500.-Ft

 


TENGERI MAGNÉZIUM MINERÁL TERÁPIÁS TESTPAKOLÁS

A Thalion exkluzív kizárólag tengeri eredetű, 100%-ban tengeri algás kúra, magas felszívódású Magnéziummal. A Tengeri Magnézium bőrön keresztül felszívódva gyorsabban éri el a nyugtató hatást, segíti a méreganyagok eltávolítását.

Hatások:

  • A test fokozatosan feltöltődik Magnéziummal, az idegi feszültségek lazulnak.
  • Stresszoldás, relaxálás, ez a tengeri magnézium koncentráció visszaadja a test egyensúlyát, harmóniáját.
  • Az izmok lazításának igazi forrása, mely egy újabb hatás a nyugtató és wellness hatás mellé.
  • A test relaxált és megszabadul a stressztől. A bőr visszanyeri rugalmasságát, puha tapintását.
  • Tartósítószer-mentes, illat-mentes, színezőanyag-mentes, anti-allergén.

A kiegészítő kezelés ára (30 perc): 7 900 Ft