Élmények és programok

Élmények és programok

Látnivalók, fesztiválok

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület szervezésében évente több hétvégén megannyi program, koncert, kiállító tölti be a kúria parkját.

Térképes programajánlók letöltése

Nem ismerik még az országnak ezt a vidékét? Szeretnénk az Önök tartózkodását élményekben a lehető leggazdagabbá tenni, ezért összeállítottuk 5 különböző térképes programjavaslatunkat.
jankovich-hotel-szauna-kaland-listakep.jpg

Hétindító szauna-kaland

Szállodánk hétfőnként „hétindító” szauna szeánszokat szervez külsős vendégek részére. Látogassanak el hozzánk, és kezdjék a hetet testileg-lelkileg felfrissülve.

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.

A szeánszok időpontjai: 17:00, 18:00, 19:00 óra.

Gasztro-wellness

Jankovich Hotel - Aktív turizmus, sportok

Aktív turizmus, sportok

Szaunázás előtt mozogna egy jót? Már készítjük is elő Önnek kerékpárunkat, vagy Nordic walking botunkat. A Nagy-sziget tanösvénye, szigetvilága, a Duna-part nyugalma várja Önt.

Jankovich Hotel - Indián kenuzás a meseszép holtágon

Indián kenuzás a meseszép holtágon

A nap süti a hátunkat, a szél borzolja hajunkat, a vízipisztoly és a fröcskölő családi bajnokság elmaradhatatlan! Jöjjenek, és tegyék próbára Önök is koordinációs képességeiket egy kenu-túra során a Duna meseszép holtágán!

(A program előzetes egyeztetést követően, külön térítés ellenében vehető igénybe, biztonságos vízállás és sodrás esetén. Evezési gyakorlat szükséges.)